Mondial Assistance

How can we help?*

How can we help?

Jesteś tutaj: Strona główna > Centrum prasowe > Aktualności > Mondial Assistance wspiera na drodze kierowców korzystających z aplikacji Waze

Waze to jedna z największych społecznościowych aplikacji nawigacyjnych, której użytkownicy w czasie rzeczywistym informowani są o tym co dzieje się na drodze - o stłuczkach, wypadkach, korkach. Korzysta z niej ponad 22 miliony osób,
w 20 krajach Europejskich. Od października również w Polsce kierowcy korzystający z aplikacji mają dostęp do usług pomocy drogowych obsługiwanych przez Mondial Assistance.

- Jako firma świadcząca usługi pomocowe mamy ogromne doświadczenie w obsłudze klientów. Dlatego tak bardzo cieszy nas fakt,
że do grona naszych partnerów dołączył Waze. Jesteśmy przekonani, że nasze usługi będą świetnym uzupełnieniem możliwości jakie daje aplikacja, a użytkownicy w razie sytuacji kryzysowej będą czuć się bezpiecznie dzięki naszej natychmiastowej pomocy
– mówi Piotr Ruszowski, dyrektor sprzedaży i marketingu w Mondial Assistance.

Przez aplikację w prosty sposób użytkownicy mogą połączyć się z czynnym całą dobę Centrum Operacyjny Mondial Assistance i uzyskać wsparcie w zorganizowaniu pomocy drogowej na terenie całej Polski.

– Aplikacja zbudowana jest w sposób bardzo intuicyjny. Kierowca nawet w sytuacji stresującej jaką niewątpliwie jest awaria samochodu dosłownie w kilka sekund jest w stanie uzyskać pomoc. Wystarczy kliknięcie przycisku „SOS” i kierowca uzyskuje wsparcie Centrum Operacyjnego. Klienci otrzymają pomoc niezależnie czy mają awarię, czy są uczestnikami kolizji – mówi Piotr Ruszowski, dyrektor sprzedaży i marketingu w Mondial Assistance.

Przedsięwzięcie realizowane jest pod marką Allianz Assistance.

Odśwież: 11/10/2018