Mondial Assistance

How can we help?*

How can we help?

Jesteś tutaj: Strona główna > Centrum prasowe > Aktualności > Mondial Assistance i Firma Przyjazna Klientowi 2011

Mondial Assistance i Firma Przyjazna Klientowi 2011

Mondial Assistance, lider rynku assistance i ubezpieczeń turystycznych, został uhonorowany Certyfikatem Firma Przyjazna Klientowi. Nagroda została przyznana firmie już po raz trzeci z rzędu. Laureatami programu zostają firmy, które oferują swoim klientom jakość obsługi na najwyższym poziomie oraz z powodzeniem realizują strategię zarządzania w tym obszarze.

Dla Mondial Assistance kontakt pracowników z klientem to pierwszy krok w ramach świadczonych usług pomocowych. Z tego względu, że z usług assistance

najczęściej korzysta się w wypadku wystąpienia różnych stresujących zdarzeń losowych, pracownicy Mondial Assistance muszą być odpowiednio wyszkoleni oraz posiadać szczególne kompetencje.

Zdobycie po raz trzeci z rzędu Certyfikatu Firma Przyjazna Klientowi przez Mondial Assistance jest dla nas bardzo istotne. Kluczem do sukcesu w branży  assistance jest umiejętność opracowania, wdrożenia i utrzymania standardów obsługi na najwyższym poziomie. Stąd otrzymanie takiego wyróżnienia jest dla nas znakiem, że wszyscy dobrze wywiązujemy się ze swoich ról. Wyróżnienie oczywiście zobowiązuje i  bynajmniej nie zamierzamy spocząć na laurach. Godło dopinguje nas do doskonalenia procesów obsługi klienta – mówi Tomasz Brożyna, Dyrektor Pionu Operacyjnego Mondial Assistance.

Tegoroczna gala wręczenia Certyfikatów odbyła się 26 września 2011 roku w hotelu Radisson Blu w Warszawie. Patronat honorowy nad programem sprawuje Instytut Badania Rynku, Konsumpcji i Koniunktur.

Więcej informacji o Certyfikacie i tegorocznych laureatach można znaleźć na stronie www.firmaprzyjaznaklientowi.pl.

Odśwież: 27/09/2011